Sorry. Dat is niet toegestaan.

Voorbereiding

Voorbereiding

GOED VOOR DE DAG KOMEN

Tips voor een goede showup

Fris en fruitig

Portret

Mocht je nieuwe kleding willen aanschaffen voor de sessie, houdt bij de keuze dan in het achterhoofd dat je jezelf wel blijft herkennen in de beelden die wij gaan maken. Kies bijvoorbeeld niet voor een kledingstijl die je normaal nooit zou dragen. Het allerbelangrijkste is dat jij je er comfortabel in voelt. Probeer strepen en drukke prints te voorkomen. Evenals groot gedrukte merknamen of andere teksten. Buiten het feit dat bepaalde merken, modieus gezien, tijdgebonden zijn, leiden deze af van het onderwerp. Probeer te kiezen voor een tijdloos design of stijl.

Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van PMW's Closet, dit is een client closet waaruit jij kleding en andere props mag lenen voor jouw fotoshoot!

Als je het bedenken van een goede kleurcombinatie lastig vindt, neem dan monochromatische kleuren als uitgangspunt, deze geven veel rust in het beeld.

Draag weinig tot geen sieraden, houdt het subtiel, tenzij deze een onderdeel van jou persoonlijkheid vormen. Less is More. Doe ringen een dag voor de afspraak af zodat de huid kan herstellen.
Smeer geen oliën of vetten op de huid op de dag van de sessie, deze kunnen nare reflecties tot gevolg hebben.

Schoon en verzorgd

Paard

Zorg ervoor dat je de dag voor sessie en op de dag zelf ruim de tijd neemt om je paard voor te bereiden. Was de avond ervoor of een paar uur voor de sessie jouw paard en zet hem of haar vervolgens op stal totdat we starten met de shoot. De manen en staart zijn schoon, geborsteld en eventueel gevlochten, vlecht niet te strak om een ongewenste slag te voorkomen. Groom jouw paard alsof je naar een show gaat, en zorg dat je hoefolie of vet klaar hebt staan voor de sessie begint, gebruik het nog niet want het is nog niet zeker of het nodig zal zijn. Zorg voor een schone neus en mondhoeken, smeer eventueel de voorkant van de neus heel licht in met wat (baby)olie. Bij het gebruik van een hoofdstel met bit zorg je dat deze schoon en gepoetst zijn.

Als jouw paard een beetje nerveus of energiek is, is het goed om voorafgaand aan de sessie te longeren of te rijden. Dit kan helpen de scherpe kantjes eraf te halen.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de websites van PMW PHOTOGRAPHY  Meer info

nl_NL
×

Hi,

Leuk dat je contact opneemt! Ik zal zo snel mogelijk jouw vraag beantwoorden.

×