Sorry. Dat is niet toegestaan.

Videografie

Videografie

Bijzondere gelegenheid of afscheid?

How can I help?

05-06-2023
    

Mooie foto's, relaxte sfeer ondanks 4 mensen en 3 honden. Patricia is een professionele fotograaf die weet wat ze doet. Een topper dus!!

19-10-2022
    

Goede communicatie, fijne samenwerking, prachtige foto's!

04-08-2022
    

Wederom weer prachtige beelden mogen ontvangen van de zwangerschapsfotoshoot. Patricia is lief, geduldig, leuk met kinderen. Patricia heeft ook hele mooie setjes kleding te huur voor een shoot, zeker een aanrader! Wij zijn heel erg blij met het resultaat.

18-10-2021
    

Een superfijne shoot gehad in een ontspannen sfeer. Patricia is erg bedreven in haar vakgebied. Een bekwame fotograaf die ons ondanks haar portfolio erg positief heeft weten te verrassen met het eindresultaat!

13-10-2021
    

Ja zeker!

14-08-2021
    

Ik ben ongelofelijk tevreden met mijn ervaring met PMW. Zeer professioneel en vriendelijk, nam alle tijd die ik en mijn paard nodig hadden, een rustige en positieve sfeer. De foto's waren prachtig, ik vond het moeilijk om te kiezen omdat ik ze allemaal wou hebben. Ik zou PMW absoluut aan iedereen aanraden die een fotosessie wil doen, met of zonder dier.

02-07-2021
    

Een super lieve vrouw, geeft goede aanwijzingen en luisterd heel goed! Fijn om mee te werken. Geweldig resultaat waar ik echt heel blij mee ben heel erg bedankt ❤

08-04-2021
    

Super leuke, leerzame en gezellige workshop photoshop gehad. Service is echt mega goed, met vragen kun je ook na de workshop nog bij haar terecht :-)

01-04-2021
    

Twee super gave shoots gehad met mijn paard bij Patricia! Een magische sprookjes achtige shoot in het bos en een actie shoot op het strand. Super blij mee en zeer tevreden 😍 Patricia is onwijs geduldig, enthousiast en relaxed. Ik zeg zeker weten een aanrader!!

09-12-2020
    

Ik heb al heel vaak met Patricia mogen samenwerken (lees van mogen leren!). Ik ken Patricia als een zeer lieve en sociale vrouw met engelengeduld. In haar foto's zie ik altijd een compleet verhaal i.p.v. alleen een plaatje. Als je twijfelt aan een eventuele samenwerking dan is mijn advies gewoon doen! Met een topper als Patrcia in je team komt het zeker allemaal goed.

09-09-2020
    

Al vanaf aankomst een mega leuke klik met Patricia. Super lieve vrouw en legt alles erg duidelijk uit wat ze gaat doen of van plan is. Neemt lekker haar tijd en doet niks overhaast. Ik deed de Shine Bright fotosessie en de versiering bleef enorm goed zitten en was makkelijk te verwijderen. Foto’s waren out of the camera al fantastisch en de bewerkte versies geweldig. Ook snel binnengekregen. Kortom, echt een super shoot gehad en al zoek je nog een goede, leuke fotograaf dan raad ik zeker Patricia aan!

03-09-2020
    

De fotoshoot was in een knusse studio. De foto's werden in alle rust genomen. Ook eigen ideen waren welkom. Zeer tevreden met het eindresultaat.

30-04-2019
    

Het was een erg prettige samenwerking. Met prachtige resultaten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de websites van PMW PHOTOGRAPHY  Meer info

nl_NL
×

Hi,

Leuk dat je contact opneemt! Ik zal zo snel mogelijk jouw vraag beantwoorden.

×