Sorry. Dat is niet toegestaan.

Before & After

Before & After

Professionele Fine Art edits

En individuele begeleiding voor collega fotografen

Waarom nabewerking?

Al mijn beelden worden professioneel nabewerkt in Photoshop en in mijn eigen stijl.
Bij storytelling let ik vooral de details die aanwezig zijn in het beeld. Maar ik let ook op ontbrekende details die ik vervolgens toevoeg om het verhaal compleet te maken. Sommige toevoegingen zijn nodig om het verhaal te versterken, je hebt namelijk niet altijd de situatie of omgeving, waarin je fotografeert, volledig in eigen hand terwijl je toch streeft naar het overbrengen van een krachtige emotie. Een emotie die door de lens niet altijd waarneembaar is maar die je wel voelt.

Er zijn verschillende soorten nabewerkingen en toepassingen:

#portret #paarden #dieren #FineArt #compositing #glamour en meer...

Nieuwsgierig naar mijn geheimen?

Alles willen weten over mijn nabewerking? De puntjes op de "i" willen zetten en maar niet weten hoe? Nog niet de tutorials kunnen vinden waaraan je behoefte hebt? Ik kan jou begeleiden in het bewerken van jouw beelden!

Bij Events kun je bekijken welke offline (downloadbare) cursussen worden aangeboden maar je kan ook een-op-een cursus volgen. Dit kan digitaal of persoonlijk en geheel naar eigen wens worden ingevuld.

beforeafter
beforeafter
beforeafter
beforeafter
beforeafter

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de websites van PMW PHOTOGRAPHY  Meer info

nl_NL
×

Hi,

Leuk dat je contact opneemt! Ik zal zo snel mogelijk jouw vraag beantwoorden.

×