Sorry. Dat is niet toegestaan.

Storytelling

Storytelling

ZO WERKT HET

bij PMW PHOTOGRAPHY

Verhalen vertellen doen we samen...

Je hebt interesse om een sessie bij mij te boeken, super!

Allereerst bespreken wij telefonisch wat de aanleiding is voor jouw boeking, wat jouw wensen zijn en wat je van mij, als fotograaf, verwacht. Misschien zijn er beperkingen die je jezelf oplegt om voor een bepaalde stijl te kiezen. Naar aanleiding van ons gesprek kan ik je adviseren wat mijn visie is en hoe ik mij een setting verbeeld om jouw verhaal te vertellen. Aan de hand van die informatie gaan wij op zoek naar een geschikte locatie en bespreken wij een passende outfit om de stijl compleet te maken.

Portret

Fotografie vindt voornamelijk outdoor plaats. Je kunt zelf jouw favoriete locatie kiezen of je door mij laten inspireren. Samen zoeken wij een plek die jou het meest aanspreekt en die het beste past bij het verhaal dat jij wil vertellen. Je kan denken aan een bos, het strand, een winkelstraat, duinen, bloemenvelden of zelfs bij jou thuis.

Je kan er ook voor kiezen om een sessie op een binnenlocatie te boeken of in een fotostudio.

Houdt er rekening mee dat sommige locaties extra kosten met zich mee kunnen brengen.

Paarden

Outdoor fotografie: Samen vertellen jullie een verhaal die ik met veel liefde voor jullie zal vertalen naar een prachtige herinnering. Het vastleggen van jullie onbreekbare band vindt doorgaans plaats op een buitenlocatie in een prachige natuurlijke en rauwe omgeving tijdens, bijvoorbeeld, het gouden uur. Je kan er ook voor kiezen om alleen jouw paard vast te laten leggen in een dromerige scène.

Classic Black fotografie: Een sessie met een zwarte achtergrond waarin ik jouw paard portretteer op een zo natuurlijk mogelijke manier. Zonder tuigage of hooguit een prachtig hoofdstel of halster. Deze beelden worden op een semi indoor locatie gemaakt, bijvoorbeeld een in een deuropening van een (buiten)stal.

Fine Art fotografie*: Houdt je meer van artistiek en abstract, en kan jouw paard kunstjes? Dan kunnen wij spannende, mysterieuze beelden maken in bijvoorbeeld de rijbaan bij jou op stal of in een gang bij de stallen.

Eventueel kan je tegen meerprijs kiezen voor versiering en accessoires. Dit kan zijn bladgoud, strass, glitter, bloemen, veren en andere materialen.

* Voor deze sessies wordt standaard gebruik gemaakt van studioflitsers en eventueel een achtergronddoek. Deze sessies worden daarom altijd op een binnenlocatie gemaakt, bijvoorbeeld bij jou op stal.

Mini Sessie

PMW PHOTOGRAPHY kent twee soorten Mini Sessies.

Standaard: deze vindt plaats op een vooraf door mij gekozen locatie op een vast tijdstip. Hierbij is het thema al min of meer bepaald door de gekozen locatie.

Gepersonaliseerd: Deze kun je geheel naar eigen inzicht indelen. Jij zorgt voor minimaal 4 personen, stellen of combinaties, die mee willen doen aan de Mini Sessies en je kan zelf de datum, het tijdstip, locatie en het thema bepalen. Het is eigenlijk een stukje maatwerk maar tegen gereduceerde kosten.

Minimale kosten, optimale kwaliteit!

Commerciele fotografie, branding & modellen portfolio's

Zakelijke fotografie van en voor jouw bedrijf. Out of the box, ludiek, eigenwijs, artistiek, of een combinatie van deze aspecten!
Presenteer niet alleen jouw bedrijf maar vooral ook jezelf d.m.v. een personal branding sessie! Jij bent jouw eigen visitekaartje.

Voor modellen portfolio's, jouw stijl vernieuwen en uit jouw comfortzone stappen om indruk te maken op bureaus?

How can I help?!

Commercieel

Commerciële fotografie wordt aangeboden in een unieke illustratieve en creatieve stijl. Er is altijd sprake van een offerte traject voor de uitvoering van deze vorm van zakelijke fotografie. PMW PHOTOGRAPHY fotografeert in binnen- en buitenland, zowel binnen- als buiten Europa. Commerciële fotografie wordt aangeboden voor bedrijven en modellen (portfolio uitbreiding)

Voor meer informatie en mogelijkheden kun je contact opnemen middels het contactformulier.

Portretten

Volwassene, kind en dier

Paarden

Studio en outdoor

Mini Sessies

Standaard of gepersonaliseerd...

Commercieel

Conceptueel en creatief

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de websites van PMW PHOTOGRAPHY  Meer info

nl_NL
×

Hi,

Leuk dat je contact opneemt! Ik zal zo snel mogelijk jouw vraag beantwoorden.

×