Sorry. Dat is niet toegestaan.

Sessies

Sessies

ALTIJD IETS DAT JOU PAST

Persoonlijk en betrokken

Storytelling

Portret

Een goed portret is meer dan een mooi koppie vastleggen. Het gaat verder dan een pose bepalen en op een knop drukken. Dat is waar ik een hele grote rol zal spelen in onze reis naar jouw verhaal.

Door mijn grote mate van empathie kan ik jou als persoon lezen. Door ons gesprek voorafgaand aan een sessie kan ik een inschatting maken van wie jij bent en wat jouw beweegt in het leven. De combinatie van deze factoren is het startpunt onze reis.

Uiteraard ga ik er vanuit dat niet iedereen comfortabel is voor de camera en ook daar slaan wij ons doorheen. Ik ga het jou zo prettig mogelijk maken om te poseren en ik zal hierbij de rustmomenten die vallen vastleggen zodat je jezelf ook echt herkent wanneer je kijkt naar de beelden.

#romantisch #sereen #urban #natuur #landelijk #lifestyle

In- of outdoor

Paarden

Je paard is een integraal onderdeel van je leven en heeft een speciaal plekje in je hart. Als geen ander weet ik hoe belangrijk jullie relatie is. Mijn doel als fotograaf is om de gekoesterde vriendschap die jullie samen delen vast te leggen in kunstwerken die je de rest van je leven zult koesteren.

Ik wil dat je jouw paard echt in de foto's herkent, het paard waarmee je je dagelijkse leven deelt en alle emoties die daarbij horen. Rauwe, intense, sterke en intieme emoties is wat ik je wil geven voor een levenslange herinnering.

Commerciële fotografie

Zakelijk & Personal Branding

Jouw bedrijf op de kaart zetten door een goed set beelden? Net even anders dan de geijkte bedrijfsbeelden die je vaak voorbij ziet komen. Artistiek, illustratief of met een knipoog.

Of Personal Branding. Mis je jouw identiteit in jouw beelden? Ben je een startup en heb je nog geen beelden die jouw merk representeren?

Op verschillende locaties, binnen en buiten Nederland ben ik inzetbaar voor het realiseren van jouw beeld die past bij jouw merkessentie.

Wij bespreken het concept, maken een plan en gaan vervolgens over tot realisatie.

#commercieel #illustratief #wereld #concept #knipoog #artistiek #wensen #modellen #portfolio #bureaus

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de websites van PMW PHOTOGRAPHY  Meer info

nl_NL
×

Hi,

Leuk dat je contact opneemt! Ik zal zo snel mogelijk jouw vraag beantwoorden.

×