Sorry. Dat is niet toegestaan.

Recensies

Service is echt mega goed
Photoshop Essentials - Privé cursus
08-04-2021
    

Super leuke, leerzame en gezellige workshop photoshop gehad. Service is echt mega goed, met vragen kun je ook na de workshop nog bij haar terecht 🙂

Patricia is onwijs geduldig
Fotografie sessie - Paard en ruiter
01-04-2021
    

Twee super gave shoots gehad met mijn paard bij Patricia! Een magische sprookjes achtige shoot in het bos en een actie shoot op het strand. Super blij mee en zeer tevreden 😍 Patricia is onwijs geduldig, enthousiast en relaxed. Ik zeg zeker weten een aanrader!!

Met een topper als Patrcia in je team komt het zeker allemaal goed.
Fotografie cursus
09-12-2020
    

Ik heb al heel vaak met Patricia mogen samenwerken (lees van mogen leren!). Ik ken Patricia als een zeer lieve en sociale vrouw met engelengeduld. In haar foto's zie ik altijd een compleet verhaal i.p.v. alleen een plaatje. Als je twijfelt aan een eventuele samenwerking dan is mijn advies gewoon doen! Met een topper als Patrcia in je team komt het zeker allemaal goed.

Al vanaf aankomst een mega leuke klik met Patricia
Fotografie sessie - Paard Shine Bright
09-09-2020
    

Al vanaf aankomst een mega leuke klik met Patricia. Super lieve vrouw en legt alles erg duidelijk uit wat ze gaat doen of van plan is. Neemt lekker haar tijd en doet niks overhaast. Ik deed de Shine Bright fotosessie en de versiering bleef enorm goed zitten en was makkelijk te verwijderen. Foto’s waren out of the camera al fantastisch en de bewerkte versies geweldig. Ook snel binnengekregen. Kortom, echt een super shoot gehad en al zoek je nog een goede, leuke fotograaf dan raad ik zeker Patricia aan!

Zeer tevreden met het eindresultaat.
Fotografie sessie - mens en dier
03-09-2020
    

De fotoshoot was in een knusse studio. De foto's werden in alle rust genomen. Ook eigen ideen waren welkom. Zeer tevreden met het eindresultaat.

Zeker voor herhaling vatbaar.
Fotografie sessie - Portretten
30-04-2019
    

Het was een erg prettige samenwerking. Met prachtige resultaten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de websites van PMW PHOTOGRAPHY  Meer info

nl_NL
×

Hi,

Leuk dat je contact opneemt! Ik zal zo snel mogelijk jouw vraag beantwoorden.

×